ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρίκαλα: Όμορφο μουσικό ταξίδι από τους lalun στο Φρούριο (βίντεο)

Με μια πολύ όμορφη συναυλία από το ταλαντούχο μουσικό σχήμα Lalun συνεχίστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του «Μουσείου Τσιτσάνη» Οι Ελένη Αβραμιώτη (Φωνή-βιολί), Νίκου Αντώνης (Φωνή), Παπαγεωργίου Νεκτάριος (Κλαρίνο), Γκότζιας Κωνσταντίνος (Λαούτο), Αγγελάκης Γιώργος (Ακορντεόν-Τρομπόνι), Μπαλάφας Δήμος (Κρουστά), Μπέλλος Χρήστος (Μπάσο), Παζαράς Ηλίας (Κιθάρα) ερμήνευσαν αγαπημένα έντεχνα τραγούδια, ταξιδεύοντας τους Τρικαλινούς σε μουσικά μονοπάτια. Δείτε το βίντεο από την ξεχωριστή μουσική βραδιά που απόλαυσαν οι Τρικαλινοί που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο ανοιχτό θέατρο...

Με μια πολύ όμορφη συναυλία από το ταλαντούχο μουσικό σχήμα Lalun συνεχίστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του «Μουσείου Τσιτσάνη»

Οι Ελένη Αβραμιώτη (Φωνή-βιολί), Νίκου Αντώνης (Φωνή), Παπαγεωργίου Νεκτάριος (Κλαρίνο), Γκότζιας Κωνσταντίνος (Λαούτο), Αγγελάκης Γιώργος (Ακορντεόν-Τρομπόνι), Μπαλάφας Δήμος (Κρουστά), Μπέλλος Χρήστος (Μπάσο), Παζαράς Ηλίας (Κιθάρα) ερμήνευσαν αγαπημένα έντεχνα τραγούδια, ταξιδεύοντας τους Τρικαλινούς σε μουσικά μονοπάτια.

Δείτε το βίντεο από την ξεχωριστή μουσική βραδιά που απόλαυσαν οι Τρικαλινοί που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου:

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.