ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρικαλινός «από μηχανής θεός» στην ανεμοδαρμένη θάλασσα της Χαλκιδικής

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου Νέων Μουδανιών,  το πρωί  της 15 /8 το ερασιτεχνικό σκάφος «ΑΡΓΩ» έπλεε ακυβέρνητο και σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή νότια των χερσονήσων Κασσάνδρας-Σιθωνίας   λόγω μηχανικής βλάβης, την ώρα που στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 4-5 μποφόρ. Το «ΑΡΓΩ», αφού κάλεσε σε βοήθεια,  εντοπίστηκε  και ρυμουλκήθηκε από το ερασιτεχνικό σκάφος «ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΛΕΙΩ» Τ.Σ. 34Α’, με κυβερνήτη τον Τρικαλινό φυσιοθεραπευτή  Άγγελο Παππά, ο οποίος αψηφώντας τις  δύσκολες καιρικές συνθήκες  και...

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου Νέων Μουδανιών,  το πρωί  της 15 /8 το ερασιτεχνικό σκάφος «ΑΡΓΩ» έπλεε ακυβέρνητο και σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή νότια των χερσονήσων Κασσάνδρας-Σιθωνίας   λόγω μηχανικής βλάβης, την ώρα που στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 4-5 μποφόρ.

Το «ΑΡΓΩ», αφού κάλεσε σε βοήθεια,  εντοπίστηκε  και ρυμουλκήθηκε από το ερασιτεχνικό σκάφος «ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΛΕΙΩ» Τ.Σ. 34Α’, με κυβερνήτη τον Τρικαλινό φυσιοθεραπευτή  Άγγελο Παππά, ο οποίος αψηφώντας τις  δύσκολες καιρικές συνθήκες  και με τη συνεχή επικοινωνία και συνοδεία  περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μετά από  ώρες  κατάφερε και κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμάνι του Πόρτο Κουφό.

Το Λιμενικό ευχαρίστησε τον Τρικαλινό διασώστη Κυβερνήτη του «ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΛΕΙΩ» Τ.Σ. 34Α’, και απαγόρευσε τον  απόπλου στο σκάφος «ΑΡΓΩ», μέχρι να επιδιορθωθεί η μηχανική βλάβη. Σημειωτέον ότι οι τέσσερις ημεδαποί επιβαίνοντες στην «ΑΡΓΩ» είναι καλά στην υγεία τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.