Υποψήφια στις εκλογές η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου, Μυρσίνη.

Θα διεκδικήσει την εκλογή της ως περιφερειακή σύμβουλος στα Τρίκαλα

Τους πρώτους υποψηφίους της στη Θεσσαλία εν όψει των περιφερειακών εκλογώνανακοίνωσε η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή», και μεταξύ αυτών βρίσκουμε και ένα γνώριμο όνομα.Πρόκειται για τη Μυρσίνη Μητροπάνου, κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου, η οποία θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού στην Π.Ε. Τρικάλων είναι οι:

Μητροπάνου Μυρσίνη Φοιτήτρια, του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ).
Μπλέτσας Ιωάννης Γεωπόνος, ιδ. υπαλληλος και μέλος του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών υπαλλήλων Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκαδας.
Παπαδάκης Γιώργος Αρχιτέκτονας μηχανικός, μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ ΚΔΘ, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).
Πρεκατές Χρήστος Οφθαλμίατρος, μέλος του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων και της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (ΑΡΣΙ).
Τσολάκης Βασίλης Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ).

πηγή: newsbeast

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia