Υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” ο Γερούκος Ιωάννης.

Μια άκρως δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” έλαβε και επίσημα χώρα, καθώς ο Γερούκος Ιωάννης του Αθανασίου θα είναι υποψήφιος ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης έλκει την καταγωγή του από τον Άγιο Βησσαρίωνα. Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και εργάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων.

Ο Γιάννης είναι εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Αγίου Βησσαρίωνα, καθ’ ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του κ. Μαράβα Κωνσταντίνου.

Πλέον , συμπορεύεται με το αυτοδιοικητικό άρμα του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” καθώς θεωρεί ότι η συνένωση των παρατάξεων Χήρα -Τσιούτσια αποτελεί εφαλτήριο για την αναβάθμιση και την ανάκαμψη του Δήμου Πύλης, η οποία αλλάζει άρδην τις αυτοδιοικητικές ισορροπίες στην τοπική κοινωνία, ενώ θα δώσει και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών.

Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα.

Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένοι, καλωσόρισαν τον Γιάννη στην νέα του αυτοδιοικητική οικογένεια και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία!

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia