Υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” και ο Γελαδάρης Κωνσταντίνος

Άλλη μία αξιόλογη προσθήκη για τον επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”  Θεόδωρο Χήρα, αφού έδωσε τα χέρια με τον Γελαδάρη Κωνσταντίνο του Λεωνίδα, και πορεύονται από κοινού με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Κώστας έχει καταγωγή από το όμορφο Μοσχόφυτο. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών τέκνων. Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και ανήκει οργανικά στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, ενώ είναι και κάτοχος πτυχίου λογιστικής.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε…. << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου. Ταυτίζομαι πλήρως με το όραμα και τις αξίες που διέπουν τον νέο μεγάλο συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”. Η αλλαγή σελίδας είμαι επιτακτική ανάγκη στον Δήμο Πύλης προκειμένου να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, όπου η καθημερινότητα του πολίτη θα είναι στο επίκεντρο.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε: << O Κώστας είναι ένας άνθρωπος με κύρος στην τοπική κοινωνία. Εργατικός, υπεύθυνος , πρόθυμος και συγκροτημένος. Διαθέτει τεκμηριωμένη άποψη και επιθυμεί να προσφέρει τα μέγιστα στα κοινά. Τιμή μας που άτομα σαν τον Κώστα απαρτίζουν το ισχυρό ψηφοδέλτιό μας.

Ο Κώστας στις προσεχείς εκλογές θα διεκδικήσει την είσοδο του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης.Κώστα καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia