Υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” ο Οικονόμου Βασίλειος.

Δυναμική προσθήκη και επίσημα για τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” καθώς ο Οικονόμου Βασίλειος έδωσε τα χέρια με τον Χήρα Θεόδωρο και συμπορεύονται ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Βασίλης κατάγεται από το Πετροχώρι και διαμένει μόνιμα στην Πύλη Τρικάλων.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι πατέρας ενός τέκνου.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά….. << Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” όπου ηγείται ο Θεόδωρος Χήρας. Σκοπός της ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ανιδιοτελής προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο, η αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και η υλοποίηση μιας σειράς παρεμβάσεων για την ανάπτυξη των χωριών μας. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης, καθώς η κοινωνία το επιθυμεί δεόντως >>.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας , δήλωσε…. << Ο Βασίλης είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και ενεργός πολίτης με όλη τη σημασία της λέξεως. Εργατικός , φιλότιμος , υπεύθυνος και πρόθυμος. Γνωρίζει πολύ καλά όλα τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και έχει συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση τους. Το όραμα του ταυτίζεται με το δικό μας και ο κοινός μας αγώνας αποτελεί γεγονός!Βασίλη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία >>.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia