Υποψήφιος με το συνδυασμό του Θεοδώρου Χήρα “Πορεία στο Μέλλον” ο Νταλάσης Κωνσταντίνος

Μέσω μια θερμής και εγκάρδιας χειραψίας επισφραγίστηκε και επισήμως η υποψηφιότητα του Νταλάση Κωνσταντίνου του Νικολάου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης κ. Θεοδώρου Χήρα.

Ο Κωνσταντίνος , είναι 33 ετών με καταγωγή από τα Στουρναραίικα, ιδιωτικός Υπάλληλος σε επιχείρηση που εδρεύει εντός του Δήμου Πύλης, σύζυγος της Όλγας Αδάμου με καταγωγή επίσης από τα Στουρναραίικα και πατέρας δύο τέκνων.

Ο ίδιος δήλωσε με χαρά και αποφασιστικότητα: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά υποψήφιο στην τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Θεόδωρο Χήρα και στο όραμα και στις αξίες που διέπουν τον συνδυασμό του “Πορεία στο Μέλλον”. Αγαπώ με όλη μου την ψυχή τα Στουρναραίικα και θα αγωνιστώ για να αφήσουμε ένα ισχυρό αποτύπωμα ανάπτυξης στην Τοπική μας Κοινότητα, ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα του , ενώ τόνισε ότι νέα άτομα με θέληση για προσφορά στον τόπο τους , αποτελούν τα εχέγγυα για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον στα ορεινά χωριά του Δήμου μας.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia