ΕπιχειρείνΤρίκαλαΦουριόζα στο επιχειρείν η νέα γενιά Καραγκούνηδων

Ετοιμη να πάρει τη σκυτάλη από τα χέρια των ιδρυτών της γνωστής εταιρείας ειδών υγιεινής Αφοι Καραγκούνη, είναι η δεύτερη γενιά Καραγκούνηδων που δείχνουν αποφασισμένοι να οδηγήσουν την πρωτοπόρο εταιρεία στο μέλλον. Τα ξαδέρφια, βασιζόμενα στην πολυετή εμπειρία, συνεχίζουν την παράδοση της εταιρείας βαδίζοντας στα χνάρια των πατεράδων τους, που εξακολουθούν να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Μια εταιρεία με διαχρονικά υψηλό δείκτη κοινωνικής προσφοράς και οι συνεχιστές Μπάμπης και Άκης (φωτο) φροντίζουν...

Ετοιμη να πάρει τη σκυτάλη από τα χέρια των ιδρυτών της γνωστής εταιρείας ειδών υγιεινής Αφοι Καραγκούνη, είναι η δεύτερη γενιά Καραγκούνηδων που δείχνουν αποφασισμένοι να οδηγήσουν την πρωτοπόρο εταιρεία στο μέλλον.

Τα ξαδέρφια, βασιζόμενα στην πολυετή εμπειρία, συνεχίζουν την παράδοση της εταιρείας βαδίζοντας στα χνάρια των πατεράδων τους, που εξακολουθούν να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο τους.

Από συνέντευξη του Μπάμπη Καραγκούνη στο Design Magazine

Μια εταιρεία με διαχρονικά υψηλό δείκτη κοινωνικής προσφοράς και οι συνεχιστές Μπάμπης και Άκης (φωτο) φροντίζουν να διαιωνίζουν την παράδοση και τις αξίες των προκατόχων τους με δημιουργική συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.