ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλα«Φρένο» από Λώρεν Κασσοπούλου στα σενάρια συνεργασιών στο Δ. Τρικκαίων

Δεν υπάρχουν σήμερα οι κατάλληλες συνθήκες για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 η γραμματέας της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου:

«Η δική μας η δημοτική παράταξη, μπορώ να πω ότι δεν είναι και….ακριβώς δική μας. Οι δικοί μας σύμβουλοι, τα μέλη της νομαρχιακής μας, είναι ο Κώστας Κρεμμύδας, ο Θωμάς Χαχάμης, ο Στέφανος Βαβύλης, ο Δημήτρης Ζαιράκης και η Βούλα Βότσιου. Νομίζω ότι προσπαθούν και κάνουν το καλύτερο δυνατό. Υπάρχουν όμως αντικειμενικές δυσκολίες στην παράταξη αυτή. Κυρίως για το πώς προέκυψε η παράταξη αυτή.

Σέβομαι τον Κώστα Κρεμμύδα και το δικαίωμα και την υποχρέωση που έχει να λειτουργήσει την παράταξη του, όμως δεν μπορεί να μιλάει για λογαριασμό του ΚΙΝΑΛ. Όταν έρθει η ώρα το ΚΙΝΑΛ θα αποφασίσει τι θα κάνει στο Δήμο και αλλού. Το 2019 υπήρχαν και άλλοι διαθέσιμοι υποψήφιοι, είχαν όμως δρομολογηθεί κάποιες εξελίξεις από τον κ. Λάππα, και δεν θέλαμε να διασπάσουμε την παράταξη ούτε να πάμε κόντρα σε δικά μας στελέχη. Εγώ δε νομίζω ότι έκανε καλό η συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι όταν ενώ τότε ήταν κυβέρνηση εξέλεξε 1 σύμβουλο μόνο, τον Γιώργο Λουλέ. Δείχνει ευθέως αυτό ότι κάτι δεν πήγε καλά. Προβλήματα υπάρχουν και στην Περιφέρεια στην παράταξη του κ. Τσιλιμίγκα. Εκτιμώ ότι δεν θα θέλει να ξαναείναι υποψήφιος ο κ. Τσιλιμίγκας, αλλά ούτε και το ΚΙΝΑΛ θα έχει ξανά υποψήφιο τον κ. Τσιλιμίγκα.

Τη στιγμή αυτή δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κεντρική πολιτική σκηνή επηρεάζει και την τοπική κοινωνία.»

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.