Φωταγωγήθηκε το Δένδρο στην Τοπική Κοινότητα Λυγαριάς

         

                                         

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που προγραμμάτισε ο Δήμος Πύλης για φέτος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8/12 στην πλατεία της Λυγαριάς το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Λυγαριάς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Γεωργίου  Τζιορτζιώτη που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα.

Χαιρετισμό έκανε η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυγαριάς κ. Άρης Τσιώκος. Κατόπιν τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα δίνοντας άλλο τόνο στην γιορτή και στην συνέχεια ακολούθησε θεατρική παράσταση με τον Ξυλοπόδαρο με τις Εμψυχώτριες -ηθοποιούς κ. Βάγια Γουλουπούλου και κ. Βίκυ Φαγκρίδα, διασκεδάζοντας τα παιδιά με τα υπέροχα σκετς γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία σε όλους,, σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών.

Παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άρης Τζάνης  κ. Σωτήρης Αγγέλης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυγαριάς, κ. Άρης Τσιώκος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia