ΠολιτισμόςΤρίκαλαΦ.Α.Τ.Α. για Πόντιους: Τιμή και Δόξα!!!

101 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων συμπληρώνονται αύριο…Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ!!!Είναι γνωστό στους απανταχού Βλάχους και Πόντιους ότι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα επίσημη τελετή Αδελφοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων σφραγίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους δυνατούς δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης που τις συνδέουν!!! Στόχος η από κοινού διατήρηση ηθών και εθίμων και η διατήρηση και συνέχιση της πολιτιστικής...

101 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων συμπληρώνονται αύριο…Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ!!!Είναι γνωστό στους απανταχού Βλάχους και Πόντιους ότι το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα επίσημη τελετή Αδελφοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων σφραγίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους δυνατούς δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης που τις συνδέουν!!!

Στόχος η από κοινού διατήρηση ηθών και εθίμων και η διατήρηση και συνέχιση της πολιτιστικής ταυτότητας και κληρονομιάς!!!Θα πορευόμαστε πάντα μαζί για να κατορθώσουμε το καλύτερο!!!

Με εκτίμηση

Εκ του Δ. Σ της ΦΑΤΑ

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.