ΠαραπολιτικάΤρίκαλαΧρήστος Καρακικές: «αγάπη για φουντουκιές και όμορφες …κοτούλες»

Το ρητό του λαού πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη δεν βρίσκει απήχηση στην περίπτωση του Χρήστου Καρακικέ, που αυτή την περίοδο επενδύει τον ελεύθερο χρόνο του στον πρωτογενή τομέα παράγοντας εξαιρετικά αποτελέσματα! Ο παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός και υπεύθυνος του πρατηρίου υγρών καυσίμων Αφοι Μπότη, αποτελεί τρανό παράδειγμα των νέων Ελλήνων που δεν το βάζουν κάτω, προσπαθούν, καλλιεργούν και απ΄ ό,τι φαίνεται τα καταφέρνουν. Ο εμψυχωτής των φιλάθλων του ΑΟΤ, τις απογευματινές ώρες καταφεύγει στο απάγκιο του στην...

Το ρητό του λαού πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη δεν βρίσκει απήχηση στην περίπτωση του Χρήστου Καρακικέ, που αυτή την περίοδο επενδύει τον ελεύθερο χρόνο του στον πρωτογενή τομέα παράγοντας εξαιρετικά αποτελέσματα!

Ο παλιός ραδιοφωνικός παραγωγός και υπεύθυνος του πρατηρίου υγρών καυσίμων Αφοι Μπότη, αποτελεί τρανό παράδειγμα των νέων Ελλήνων που δεν το βάζουν κάτω, προσπαθούν, καλλιεργούν και απ΄ ό,τι φαίνεται τα καταφέρνουν.

Ο εμψυχωτής των φιλάθλων του ΑΟΤ, τις απογευματινές ώρες καταφεύγει στο απάγκιο του στην Πηγή Τρικάλων, ένα πανέμορφο ιδιόκτητο κτήμα, για να περιποιηθεί τις (4) σπάνιες ράτσες πουλερικών, να φροντίσει τις φουντουκιές ποικιλίας negreta και camponica και τις εκατό περίπου καστανιές ποικιλίας marrone!

Ο Χρήστος πιστεύει στο ρόλο του πρωτογενή τομέα στην ενίσχυση της ανάπτυξης και εκτιμά ότι με τη στήριξη της πολιτείας θα υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά στην εικόνα της οικονομίας.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.