Χρήστος Μπάτζιος: Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ για σαμποτάζ στην απλή αναλογική

Προσωπικές ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ που μπορεί να κινδυνεύσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να χάσουν την έδρα του στο Νομό Τρικάλων, επέρριψε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος, οποίος μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 δήλωσε :

« Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς τρέχουμε να περιορίσουμε την παντοδυναμία που ενδέχεται να έχει η ΝΔ. Και για να απαντήσω με τον τρόπο που σχολιάζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, εμείς ήμασταν ‘χρυσοί χορηγοί’ για να βγει ο Γιώργος Οικονόμου βουλευτής για 4 χρόνια. Δυστυχώς όμως δεν το εκτίμησε, όπως και το κόμμα του, και σαμποτάρανε την απλή αναλογική, και έτσι έγινε βουλευτής της μιας μέρας. Κλώτσησε την ευκαιρία που εμείς του δώσαμε για να εκλεγεί, καθώς όπως φαίνεται στα Τρίκαλα η έδρα του προοδευτικού χώρου θα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και εμείς να μην τα καταφέρουμε να την πάρουμε, η 4η έδρα θα πάει στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ δεν θα την πάρει. Τα νούμερα δεν βγαίνουν φυσικά ούτε και για το ΚΚΕ. Σημασία έχει ότι εμείς τη δώσαμε την ευκαιρία στα άλλα προοδευτικά κόμματα, και στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ, και θα είχαμε πλήρη πολυφωνία στο Νομό μας. Όμως και οι 2 πολέμησαν και ειρωνεύτηκαν την απλή αναλογική. Μπορεί εμείς να χάσαμε, να φταίμε εμείς για αυτό, άλλα όταν όλος ο προοδευτικός κόσμος σαμποτάρισε την απλή αναλογική, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξαναγίνουνε βουλευτές για μια μέρα οι κύριοι Οικονόμου και Κανταρτζής.»

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia