Χρύσα Ντιντή: «Εγώ φεύγω. (γι΄αλλού). Εσείς να δούμε τώρα!»

«Εγώ φεύγω. (γι΄αλλού). Εσείς να δούμε τώρα!»

Με απολύτως ξεκάθαρη στάση και συμπεριφορά, αφού συνομίλησα πρώτα με τα θεσμικά πρόσωπα και άλλους τόσους και περισσότερους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων, ανακοίνωσα σε απολύτως φυσιολογικό χρονικό πλαίσιο την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων.

Ξεκινώντας και οραματίζοντας ένα καθαρά αυτοδιοικητικό σχήμα, με ανθρώπους της κοινωνίας και όχι του κομματικού σωλήνα.

Πράγμα που στην πορεία το πέτυχα.

Εν τούτοις όμως κάποιοι με εγκλώβισαν στη δίνη των διπλών Εθνικών εκλογών και στη μέγγενη των αποφάσεων των κομματικών οργανισμών και συσχετισμών, παραπλανημένη από πρόσωπα, που η συμπεριφορά τους αποδείχτηκε εν τέλει, πολιτικά «ανέντιμη».  

Θα μπορούσα να συνεχίσω.

Είχα και έχω τη δυνατότητα της δημιουργίας ενός συνδυασμού που θα πληρεί τις προυποθέσεις της ανακήρυξης από το Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Δεν θα ήταν όμως αυτό το αυτοδιοικητικό σχήμα που οραματίστηκα εκπροσωπώντας και ενώνοντας κυρίως τον Προοδευτικό χώρο, το οποίο ήταν και το πολιτικό πλαίσιο που έθεσα εξ αρχής.

Διαψεύστηκα από πρόσωπα, νοσηρές νοοτροπίες και κυρίως από το πρόταγμα του προσωπικού οφέλους, όπως το φαντάζεται ο καθένας σ΄έναν κατακερματισμένο χώρο.

Περίσσεψε η ίντριγκα, η αμετροέπεια, η μικροπρέπεια, η αλαζονεία, το ψέμα.

Αυτούς όλους τους «εύχομαι» να μην τους γυρίσει την πλάτη ο δημοκρατικός κόσμος, ο οποίος δεν ανέχεται τέτοιες «ανέντιμες» πολιτικές συμπεριφορές.

Ευχαριστώ κατ΄αρχήν μέσα από την καρδιά μου, τους ανθρώπους που συμπορεύτηκαν μαζί μου, σ ένα ταξίδι που έμεινε στη μέση.

Ευχαριστώ επίσης απ΄ την καρδιά μου τους ανθρώπους που με στήριξαν και όλους αυτούς που με πλησίασαν και εκφράστηκαν θετικά για την υποψηφιότητά μου και με διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την αυτοδιοικητική μας κίνηση.

Οφείλω όμως να ευχαριστήσω και το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου της πόλης μας που με συμπαραστάθηκαν χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

Αποδέχτηκα ήδη την πρόταση του Δημήτρη Κουρέτα, καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και θα συμπορευτώ μαζί του ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, απευθυνόμενη σε όλους τους πολίτες του Νομού Τρικάλων να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου αυτή, συμβάλλοντας έτσι στη επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα της ανάπτυξη της Θεσσαλίας και κυρίως των Τρικάλων και μέσα απ΄ αυτή και των πολιτών της.  

Χρύσα Ντιντή

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia