Χρ. Μιχαλάκης: Η μάχη της κάλπης για το πιο λαοφιλές πρόσωπο του Νομού Τρικάλων

Επίδειξη δύναμης Χρήστου Μιχαλάκη, στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Αν και θα περίμενε κάποιος ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης να μην έχει το άγχος της επανεκλογής στις επικείμενη αναμέτρηση του Οκτωβρίου, εντούτοις ο αγώνας που δίδει καθημερινά από άκρη εις άκρη του νομού άλλο αποδεικνύει.

Κι αυτό γιατί ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Μεγάρου της οδού Β. Τσιτσάνη, επιθυμεί και σ΄αυτήν την Αυτοδιοικητική εκλογή να καταδείξει την μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει στην τοπική κοινωνία, αλλά και να καταγράψει δυνάμεις για το μέλλον.

Ο ίδιος σεμνός όπως πάντα, επισήμως δεν ενστερνίζεται την καθολική εκτίμηση ότι θα “σαρώσει” στην κάλπη του Φθινοπώρου, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ ψήφων και επισημαίνει συνεχώς, ότι  προτιμά να μιλά γι΄αυτόν το έργο του.

Ένα έργο που και μετρήσιμο είναι αλλά και χάρη σε αυτό καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις τα τελευταία χρόνια, ως το πιο λαοφιλές δημόσιο πρόσωπο του Νομού Τρικάλων.

Μπορεί ο πήχης να έχει μπει ψηλά και οι προσδοκίες να είναι πολλές για τον Χ. Μιχαλάκη, αλλά το παρελθόν έχει δείξει ότι φημίζεται για τις μεγάλες προσωπικές επιδόσεις.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia