ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΧ. Μαυρογιάννης: O πρόεδρος της Πηγής τίμησε μόνος του την 25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου, η διπλή γιορτή του Έθνους και της Ορθοδοξίας, φέτος δεν τιμήθηκε στην Πηγή Τρικάλων με την μαθητική παρέλαση και τις απαγγελίες ποιημάτων, ωστόσο ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Μαυρογιάννης, ύψωσε ανάστημα τιμώντας ολομόναχος λόγω τον μέτρων προστασίας από τον κορονοιο, τους ήρωες της επανάστασης του 1821. Υπό καταρρακτώδη βροχή και με τον Εθνικό Ύμνο να ακούγεται σε ολόκληρη την πάλαι ποτε Μεγάλη Πουλιάνα, ο υπερήφανος πρόεδρος τοποθέτησε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων για...

Η 25η Μαρτίου, η διπλή γιορτή του Έθνους και της Ορθοδοξίας, φέτος δεν τιμήθηκε στην Πηγή Τρικάλων με την μαθητική παρέλαση και τις απαγγελίες ποιημάτων, ωστόσο ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Μαυρογιάννης, ύψωσε ανάστημα τιμώντας ολομόναχος λόγω τον μέτρων προστασίας από τον κορονοιο, τους ήρωες της επανάστασης του 1821.

Υπό καταρρακτώδη βροχή και με τον Εθνικό Ύμνο να ακούγεται σε ολόκληρη την πάλαι ποτε Μεγάλη Πουλιάνα, ο υπερήφανος πρόεδρος τοποθέτησε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων για να τιμήσει τη μνήμη αυτών που δώσανε τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα ενα Ελεύθερο Έθνος!

Στο ίδιο ύφος και η δήλωση του Χρήστου Μαυρογιάννη στο trikalafocus, για το ιδιαίτερο νόημα της σημερινής επετείου:

«Ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, η Μπουμπουλίνα και οι λοιποί μας Ήρωες…πολέμησαν με σθένος τον εχθρό έχοντας και αυτοί ενίοτε πυρετό, βήχα και πονοκέφαλο…..και στο τέλος τα κατάφεραν……..γι’αυτό Έλληνες μην το βάζετε κάτω, ψηλά το κεφάλι και θα βγούμε και εμείς νικητές σε αυτόν τον αγώνα που δίνουμε με έναν ύπουλο και αόρατο εχθρό»

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.