«Ω του Θαύματος» σε Βάπτιση στο χωριό Κρήνη Τρικάλων

Κατά τον Αγιασμό του ύδατος και της ρίψης του Ελέου στο νερό, μεσούσης της κολυμπήθρας στο πυθμένα της, σχηματίστηκε ένας μικρός Σταυρός, ο οποίος παρέμεινε μέχρι την βύθιση του βρέφους

Έκπληκτος έμεινε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο εφημέριος της Κρήνης, π. Δημήτριος Καψιώχας, γονείς, συγγενείς και προσκεκλημένοι ενός βρέφους κατά την τέλεση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου

Την ώρα που ο ιερέας Αγίαζε με λάδι τα νερά της κολυμπήθρας για την βάπτιση του βρέφους, σημειώθηκε ένα ασυνήθιστο γεγονός, που κανείς δεν μπορούσε να το εξηγήσει, κάνοντας τον ιερέα και εφημέριο των Αγίων Θεοδώρων Κρήνης Τρικάλων, αλλά και τους παραβρισκόμενους να μιλούν για Θαύμα.

Σύμφωνα με την «Krini Live» κατά την διάρκεια της ρίψης του Ελέου στην κολυμπήθρα, σχηματίστηκε ένας μικρός Σταυρός, ο οποίος ήταν ορατός σ’ όλους και δεν εξαφανιζόταν για αρκετά λεπτά, μέχρι την ανάδυση και βύθιση του μικρού Ιωάννη – Αριστείδη στα Αγιασμένα Ύδατα.

Ιερέας και συμμετέχοντες στο Μυστήριο εξέφραζαν την έκπληξή τους από το ασυνήθιστο γεγονός, μιλώντας για Θαύμα, το οποίο επιτελέστηκε με την Χάρη του Παναγίου Πνεύματος, στο οποίο έγινε επίκληση μέσω της Ευχής.

Η Πίστη μας συνεχίζει να είναι ζωντανή αιώνες τώρα, κάνοντας ακόμη και τους άπιστους να πιστεύουν στην Δύναμη του Τριαδικού Θεού και του Αγίου Πνεύματος.

Ευλογημένος ο νεοφώτιστος, να φέρει και να μεταφέρει την Ευχή και την Ευλογία του Χριστού και της Παναγίας μας.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia