ΠολιτισμόςΤρίκαλα«Όταν σου λέω … φεγγάρι, να βγαίνεις» στο Φρούριο

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ , το «Μουσείο Τσιτσάνη» σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Όταν σου λέω … φεγγάρι , να βγαίνεις»,  με τραγούδια, ποιήματα και κείμενα για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, σε σκηνοθετική επιμέλεια Χρ. Χαλβατζάρα. 

Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη. Πλέσσα και άλλων θα αποδώσουν η Αναστασία Σπύρου και ο Κώστας Όκκας,  με τη συνοδεία ορχήστρας και τις ενορχηστρώσεις του Σάκη Κοντονικόλα. 

Ποιήματα και κείμενα των Ελύτη, Λόρκα, Ρίτσου, αλλά και των Θεσσαλών ποιητών και συγγραφέων , Κεφάλα, Κυρίτση, Λάνταβου, Μάτζιου , θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αντονέλα Χήρα και Χρ. Χαλβατζάρας. Τα σκηνικά κατασκεύασε η Geppettto Handmade Art και την επιμέλεια των κειμένων είχε η Βίβιαν Χαλβατζάρα.  

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τις σχετικές οδηγίες για την  αποφυγή συνωστισμού με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Για το λόγο αυτό, η προσέλευση θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους Δελτίων Ελεύθερης Εισόδου, τα οποία  είναι στη διάθεση του κοινού από 31 Ιουλίου μέχρι 4  Αυγούστου στο «Μουσείο Τσιτσάνη» από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.  

Την Τρίτη 4 Αυγούστου σας προσμένουμε, να ονειρευτούμε, μαζί, κάτω απ’ την πανσέληνο του Αυγούστου, στο ανοιχτό θέατρο του Βυζαντινού  Κάστρου Τρικάλων. 

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.