Ενημερωτική συνάντηση της κ. Φωτεινής Αναστασίου, υποψήφιας βουλευτή νομού Τρικάλων με το Κίνημα Αλλαγής, με τον διοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, κ. Γεώργιο Σπηλιόπουλο.


Η κ. Φωτεινή Αναστασίου επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και είχε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση με τον Διοικητή, κ. Γεώργιο Σπηλιόπουλο. Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους αναφέρθηκαν στις πετυχημένες ενημερωτικές δράσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων σε συνεργασία και με άλλους φορείς αλλά και σε μελλοντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ανάγκη της εκπαίδευσης των παιδιών για τα θέματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ιδίως στον νομό μας που το ποδήλατο είναι ένα από τα βασικά μέσα μετακίνησης και των παιδιών. 

Τέλος, η κ. Αναστασίου αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των σπουδών της Σχολής Αξιωματικών. Μία μεταρρύθμιση του προγράμματος σπουδών σύμφωνα με ευρωπαϊκές συνθήκες, που ισχύουν και για την χώρα μας, θα κατοχυρώνει τους Αξιωματικούς της ελληνικής Αστυνομίας έναντι των ευρωπαίων συναδέλφων τους, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια έχουν μεταρρυθμίσει τα προγράμματα σπουδών τους. Επίσης, θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις στην διάρκεια και στο περιεχόμενο των σπουδών της Σχολής Αστυφυλάκων. Η κ. Αναστασίου ευχαρίστησε τον Διοικητή, κ. Σπηλιόπουλο, για την εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση και ανέφερε ότι θα είναι σε επικοινωνία για μελλοντικές ενημερωτικές δράσεις αλλά και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.

Επίσης, η κ. Αναστασίου επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων και ενημερώθηκε από τον υποδιοικητή για τα θέματα εξοπλισμού και προσωπικού καθώς και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Σώματος κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον δείκτη επικινδυνότητας έναρξης πυρκαγιών, στην άρτια ετοιμότητα που βρίσκεται το Πυροσβεστικό Σώμα Τρικάλων και στον τρόπο περιφρούρησης της δασικής περιοχής του Ασπροποτάμου αλλά και του Πανεπιστημιακού δάσους Περτουλίου. Η επίσκεψη της κ. Αναστασίου συνεχίστηκε
με μία σύντομη συζήτηση με το Προσωπικό της Υπηρεσίας.


Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia