Μαζική προσέλευση, θερμή υποδοχή και ενθουσιασμός για τον Βαλάντη Τσιούτσια

Μαζική προσέλευση, θερμή υποδοχή και ενθουσιασμός από τους κατοίκους της Λυγαριάς για τον κ. Τσιούτσια και την ομάδα του.

Ο Επικεφαλής του “ΠΥΛΗ  ΑΞΙΩΝ” με ομάδα συνεργατών του συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες τους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου. Το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Τσιούτσιας βρέθηκε στην κοινότητα της Λυγαριάς, συνοδευόμενος πάντα από ομάδα συνεργατών του. Επισκέφθηκαν σχεδόν όλα τα καφενεία του χωριού όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους. Όλοι μαζί συζήτησαν για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και την αναγκαιότητα αντιμετώπισής τους. Ο κ. Τσιούτσιας, ανέπτυξε με προσοχή και συγκροτημένο τρόπο το σχέδιό του, ενώ τόνισε ότι κοινή πεποίθηση του συνδυασμού είναι η διάθεση για δημιουργία, εργασία, οργάνωση ώστε να υπάρξει άμεση ανάκαμψη του Δήμου Πύλης σε κάθε τομέα και ως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ως επόμενη Δημοτική Αρχή.

Με  λόγια απλά, συνετά και υπεύθυνα χωρίς υπερβολές, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των δημοτών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia