Άγιο είχαν οδηγός και συνοδηγός ΙΧ σε τροχαίο στο Παλαιομονάστηρο…

Πραγματικά Άγιο είχαν σήμερα το μεσημέρι δύο γυναίκες, οδηγός & συνοδηγός ΙΧ, ηλικίας περί των 65 χρονών, όταν το αυτοκίνητό τους, μικρού κυβισμού, κατέληξε στην αυλή οικίας στο Παλαιομονάστηρο.

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο, κινούμενο επί της Επαρχιακής οδού Τρικάλων – Πύλης, με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Πύλη, το οποίο οδηγούσε 65χρονη γυναίκα, στην είσοδο του Παλαιομοναστήρου και για άγνωστη αιτία, η οδηγός του έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και τελικά να ανατραπεί στην αυλή παρακείμενης οικίας, καταλήγοντας στο έδαφος με την οροφή του.

Δέντρο κερασιάς που υπήρχε στον χώρο, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός και να αποφευχθούν τα πολύ χειρότερα, καθώς το επίπεδο του οικοπέδου από αυτό του δρόμου είναι ανισόπεδο, έχοντας διαφορά ύψους περίπου στο 1,50μ.

Η οδηγός του αυτοκινήτου, κατάφερε και βγήκε μόνη της από το ΙΧ, ενώ στη συνοδηγό χρειάσθηκε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι κάτοικοι της οικίας και πελάτες του διπλανού καφέ, που έτρεξαν άμεσα στο σημείο, όταν έντρομοι άκουσαν τον θόρυβο από την εκτροπή του ΙΧ.

Στο σημείο προσέτρεξαν δυνάμεις του ΠΚ Πύλης & της ΠΥ Τρικάλων, του ΑΤ Πύλης & της Τροχαίας Τρικάλων, ενώ οι δύο κυρίες, των οποίων η υγεία τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, (με την συνοδηγό να φέρει απλές εξωτερικές κακώσεις), μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης στο ΓΝ Τρικάλων, για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Τρικάλων.

Πηγή: pylinews.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia