Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Έφη Μπλατζώνη και Λαμπρινή Οικονόμου για την ΔΕΥΑΠ (Βίντεο)

Δύο δυναμικές κυρίες, με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, διασταύρωσαν εκ νέου τα ξίφη τους, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύλης για ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της ΔΕΥΑ Πύλης.

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Πύλης ‘Οραμα» Έφη Μπλατζώνη, επανήλθε με κρεσέντο ερωτήσεων που αφορούν τα πορίσματα των ορκωτών λογιστών για προηγούμενα έτη, το ακριβές χρέος της ΔΕΥΑΠ και τις μετρήσεις νερού προκειμένου να γίνονται με βάση την ΚΥΑ και όχι κατά το δοκούν.«Οι απαντήσεις δεν καλύπτουν τις ερωτήσεις που έχουμε κάνει. Δεν μπορώ να επανέρχομαι, θα φύγει η αίτηση μαζί με τις απαντήσεις πακέτο, σας το λέω απόψε, προς τη Διοίκηση Διαφάνειας. Θα πρέπει να απαντάτε εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος στις ερωτήσεις μας» τόνισε εμφατικά στη διαδικασία των ερωτήσεων.

Φανερά ενοχλημένη από τις ερωτήσεις, η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Λαμπρινή Οικονόμου, εξεμάνη λέγοντας: «Έχετε ένα κώλυμα με την ΔΕΥΑΠ, δεν καταλαβαίνω γιατί, γιατί δεν προτείνετε στον αρχηγό σας νας βάλει στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ, να ελέγχετε πιο καλά τα πράγματα. Κάθε μέρα θα βρείτε κάτι πείτε κάτι για τη ΔΕΥΑΠ. Κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζουμε όλοι όπως δεν δεν γνωρίζετε και σεις, όπου και γω τα δικά σας κομμάτια, αλλά δεν μπορείτε να μας μειώνετε κάθε φορά που έρχεστε εδώ με τη ΔΕΥΑΠ. Είναι ένα στολίδι του δήμου, δουλεύουνε μέρα νύχτα τα παιδιά, γι’ αυτό με πιάνει το παράπονο».

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε στο σώμα ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΠ κ. Κων/νος Τσόλας, μετά από πρόσκληση της προέδρου, ωστόσο η Έφη Μπλατζώνη, πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας σε υψηλούς τόνους στην Λαμπρινή Οικονόμου …«οι αιρετοί απαντούν, εσύ που υπογράφεις!»

Δείτε το βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia