Άθλια η εικόνα των δημόσιων τουαλετών στην κεντρική πλατεία.

Την οργή του γνωστού Τρικαλινού συγγραφέα-ερασιτέχνη ηθοποιού Τέλη Κερασοβίτη προκάλεσε η σημερινή εικόνα των δημόσιων τουαλετών στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Δίκαιη η αγανάκτηση του συμπολίτη μας που θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους, με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο fb. Όπως πολύ σωστά επισημαίνει η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων πρεπει να είναι σε θέση να φροντίζει για τη σωστή εικόνα των τουαλετών ενόψει των επισκεπτών του Μύλου.

Οι δημόσιες τουαλέτες στην κεντρική πλατεία. Μπαίνω να κάνω την ανάγκη μου και αντικρίζω αυτή την εικόνα. Μου ήρθε να κάνω εμετό. Επιχειρώ να πάω στη διπλανή, στη γυναικεία, κλειστή. Παλιότερα έβλεπα εκεί μία κοπελίτσα η οποία καθάριζε τον χώρο και αυτός ήταν πεντακάθαρος, λαμποκοπούσε. Θυμάμαι ότι της είχα δώσει και συγχαρητήρια.

Τώρα τελευταία όμως έχει εξαφανιστεί. Ρώτησα έναν συνάδελφο να μου πει τι συμβαίνει. Ο Δήμος παραχώρησε σε μία ιδιωτική εταιρία την ευθύνη της καθαριότητας του συγκεκριμένου χώρου μου λέει, αλλά η ιδιωτική εταιρεία δεν καταβάλλει στην κοπέλα τα μεροκάματα οπότε κι αυτή έπαψε να έρχεται. Σε μία πόλη όπου αναμένεται λόγω του “Μύλου των Ξωτικών” την περίοδο των εορτών να την επισκεφτούν πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες από όλη την Ελλάδα, αποτελεί ντροπή και αίσχος αυτή η κατάσταση…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia