Άκης Αναστασίου: Ξεκίνησε η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στο Καλονέρι – «Τρέχουμε» όλα τα έργα

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται το πλάνο των έργων και των παρεμβάσεων που εχει σχεδιάσει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου. Ετσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση δημοτικών οικοπέδων και οδοποιϊας μετά από την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού στη Μπάρα.


Ευχάριστα είναι τα νέα και από το «μέτωπο» των κεντρικών δρόμων της πόλης, καθώς όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία, ξεκίνησε η αποκατάσταση με ασφαλτόστρωση στα έργα ύδρευσης της ΔΕΥΑΤ, αρχικά από τις οδούς Ασκληπιού, Αρριανού, Αγ.Κωνσταντίνου, Καβράκου και Φλεγίου. Μάλιστα για την αποκατάσταση των κεντρικών δρόμων, ο Άκης Αναστασίου δήλωσε σχετικά:
«Όλοι οι εργολάβοι δουλεύουν ενταντικά με σκοπό την επαναφορά της κανονικότητας στην αποκατάσταση και ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους».

Η περασμένη Τετάρτη καταγράφηκε ως η πρώτη μέρα λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού στο Καλονέρι Τρικάλων. «Έργο πνοής» το χαρακτήρισε ο κ. Αναστασίου για την ευρύτερη περιοχή και τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Διακρίνονται ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου, με τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ κ.Βαλαώρα Ηλία και τον υπεύθυνο συντονιστή του βιολογικού καθαρισμού Τρικάλων κ. Αναγνώστου Νίκο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia