«Άναψε φωτιές» ο Βαλάντης… παραλίγο διπλωματικό επεισόδιο στην Πύλη για το Κλειστό Γυμναστήριο. (Βίντεο)

«Φωτιές άναψε» στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πύλης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας, όταν ζήτησε να ενημερωθεί από τον Κώστα Μαράβα, σε τι φάση βρίσκεται η δημιουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Πύλη, προσάπτοντας άγνοια στη δημοτική αρχή για ένα ακόμα έργο. Απαντώντας ο Δήμαρχος Πύλης, υπογράμμισε πως το έργο της Περιφέρειας θα προχωρήσει, με δεσμευμένα χρήματα ύψους τεσσάρων εκατομυρίων ευρώ, σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο που υπέδειξε ο Δήμος Πύλης.

Το ασφυκτικό πρέσινγκ του πρώην υποψηφίου Δημάρχου προκειμένου δωθούν διευκρινίσεις για το χρονοδιάγραμμα του εν λόγω έργου, προκάλεσε τη μήνη του πρώην αντιδημάρχου Αρη Τζάνη, που απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ, τόνισε… Βαλάντη, γιατί δεν βάζεις ενα ερώτημα δημόσια στην Περιφέρεια. Να πας να τα πείς εκεί, στα Τρίκαλα, αλλά δε θα τα σπάσεις τα αυγά!

Στη «μάχη» παρενέβη και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Κουτσονάσιος, που υπεράσπίστηκε το ρόλο της Περιφέρειας, με τον Κώστα Μαράβα να του απαντά…«να πάρεις το λόγο μετά και να τα πείς αυτά, όχι χωρις μικρόφωνο και να μην το παίζεις τώρα εδώ ότι …τι είσαι». Δείτε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα όπως την κατέγραψε η κάμερα του trikalafocus:

Σε διεκρινιστική τοποθέτηση για το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου προχώρησε ο Άρης Τζάνης, ζητώντας το λόγο από τον πρόεδρο του σώματος «επί προσωπικού» ώστε να ξακαθαρίσει το τοπίο. «Είναι ένα έργο της Περιφέρειας, ζήτησε από μας χώρο, ο χώρος δόθηκε και απο κει και πέρα είναι ζήτημα της Περιφέρειας για το πότε θα ξεκινήσει και πότε θα αποπερατωθεί το έργο. Πρέπει να σταματήσει η αντιπολίτευση να ρωτά και να ανακυκλώνει τα ίδια πράγματα». Δείτε την παρέμβαση του, στο βίντεο που ακολουθεί:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia