Άνετη επικράτηση για την ομάδα του Αχιλλέα Νταούλα στο “Τρόπαιο Πολυκανδριώτης”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Τρόπαιο Πολυκανδριώτη στα Γιάννενα. Νικητής ο Τρικαλινός Αχιλλέας Νταούλας, καθώς έβαλε 4 σκυλιά στην Εθνική Ελλάδος, τα 2 Τρικαλινης εκτροφης με Τρικαλινους ιδιοκτήτες:
Souliotis Astra με ιδιοκτήτη τον Πάρη Ευσταθίου, souliotis Albin με ιδιοκτήτη τον Νίκο Σουλιώτη, rapakoulias genesis Pandora με ιδιοκτήτη τον Νώντα Γιαννόπουλο και Nelson di PAPPOS MATRIX με ιδιοκτήτη τον Νίκο Ευθυμίου.

Σε 10 μέρες θα διεξαχθεί πρωτάθλημα Ευρώπης βουνού και ελπίζουμε να έρθει στα Τρίκαλα.

Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση του νικητή του Τροπαίου ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ 2021:
Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της με πολλά συναισθήματα . Θέλω να ευχαριστήσω όλη την πολύτιμη ομάδα μου που με βοήθησαν τόσο στις εκπαιδεύσεις όσο και στους αγώνες βουνού και είναι ο Πάρης Ευσταθίου , ο Νίκος Σουλιώτης , ο Σάκης εξηνταβελόνης, ο Γιώργος Καρατζάς ,ο Βαγγέλης Φιλίππου , ο Γιάννης Αναγνώστου και ο Βασίλης Ζίγρας . Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΚΑΔΕ και τον πρόεδρο Δημήτρη Γκουζούνα , όλους τους κριτές οι οποίοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσουν όλους τους σκύλους , τον μεγαλο μου χορηγό Κυνηγετικό σύλλογο Τρικάλων και τον πρόεδρο Σταυρο Τραγάνη ,το δασαρχείο Τρικάλων και τον υπεύθυνο θήρας Νίκο Μάνιο , τους καλούς μου φίλους Κώστα Ματθαίου και Θανάση Πεννια οι οποίοι με βοήθησαν σε μια δύσκολη στιγμή , όλους μου τους ιδιοκτήτες που μου εμπιστεύονται τα σκυλιά τους , τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο , Πέτρο Μάργαρη , Σωτήρη Κωνσταντίνου , Νίκο Ευθυμίου , Πάρη ευσταθιου , Νίκο Σουλιώτη , Νώντα Γιαννόπουλο . Στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΕΒΑΛΑ 4 ΣΚΥΛΙΑ τον Souliotis albin με ιδιοκτήτρια την Βασια Σουλιώτη ,την rapakoulias genesis pandora με ιδιοκτήτη τον Νώντα Γιαννόπουλο , την Souliotis astra με ιδιοκτήτη τον Πάρη Ευσταθίου και τον Nelson di pappos matrix με ιδιοκτήτη τον Νίκο Ευθυμίου .
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την εθνική που θα ταξιδέψει στην Ισπανία !!!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia