Άνετη νίκη και παραμονή ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα, έστω και την τελευταία αγωνιστική, κέρδισαν τον Απόλλων Λάρισας με 3-1 και εξασφάλισαν και την παραμονή αδιαφορώντας για το τι γινόταν στα άλλα παιχνίδια.

Τα Τρίκαλα ήταν πολύ καλύτερα του Απόλλωνα που ήρθε με αρκετές απουσίες στα Τρίκαλα ενώ ο Φρατζέσκος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάμποσα νέα παιδιά. Οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να σημειώσουν και περισσότερα γκολ αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Αστρά.

Φυσικά ουδείς πανηγύρισε στο τέλος την παραμονή αφού η χρονιά μάλλον ήταν απογοητευτική αλλά είναι σίγουρα θετικό ότι απεφεύχθησαν τα χειρότερα και η ομάδα θα είναι και την νέα σεζόν στην SL2.

Βέβαια, καλό θα είναι να ανοίξει όσο το δυνατόν νωρίτερα τα χαρτιά του ο Ηλίας Αϊβάζογλου για την νέα σεζόν όπου προφανώς θα πρέπει να αλλάξουν πολλά όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Χορταστικό πρώτο 45λεπτο με τρία γκολ!

Τα Τρίκαλα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα αλλά παρά την υπεροχή δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο να νικήσουν τον Αστρά που ήταν εξαιρετικός.

Τελικά στο 39’ ο Σταματής από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Νιάρου για να σημειώσει το 1-0.

Η απάντηση όμως του Απόλλωνα ήταν άμεση. Στο 42’ και στην πρώτη ουσιαστικά σοβαρή επιθετική το προσπάθεια ο Τασιούλης με μονοκόματο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1!

Στο 44’ όμως τα Τρίκαλα πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ (2-1) όταν ο Ριζογιάννης αξιοποίησε από την άσπρη βούλα το πέναλτι που κέρδισε ο Ευθυμίου το σουτ του οποίου βρήκε το χέρι του Λούκα.

Μονόλογος και στην επανάληψη

Τα Τρίκαλα έπαιξαν μονότερμα τον Απόλλωνα και στην επανάληψη αλλά είτε ήταν άστοχα στην τελική προσπάθεια είτε απέκρουε ο Αστράς μέχρι το 78’ που ο Ευθυμίου με ωραία προσωπική ενέργεια σημείωσε το 3-1.  Στο 53΄είχαν δοκάρι με τον Πέλκα που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Γιώργος Αλάμπεης απο την Αθήνα δεν είχε καθόλου προβλήματα και έβγαλε όλο το παιχνίδι χωρίς να δείξει μία κίτρινη κάρτα. Βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Τσολακίδης (Αθηνών) και 4ος ο κ. Πουλόπουλος (Πειραιά)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Νιάρος, Τάχατος (46΄ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης (86’ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (72’ Ζησόπουλος), Πέλκας (57’ Σιλβάνο), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου (86’ Κλεμέντε)

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Γεωργακόπουλος, Καλούσης (38’ Ενγκό), Καμπέρης, Σκούπρας, Μπαλογιάννης (72’ Ντα Κάμπο), Μπάλλας (46΄ Λίταινας), Λουκάς, Χατζής, Παυλής, Τασιούλης (76’ Αθανασιάδης)

sportrikala.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia