Άνθρωποι με χαμόγελο ετοιμάζουν τον 10ο Μύλο των Ξωτικών

Επιτέλους! Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω των ειδικών συνθηκών που επέβαλε η πανδημία του κορονοϊού, οι εργασίες ξεκίνησαν από τα έμπειρα συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων για το χτίσιμο του 10ου Μύλου των Ξωτικών στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας ανοίγει και πάλι τις πύλες του τα φετινά Χριστούγεννα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη γιορτή! Ο «Πράσινος», «Εξυπνος» και χωρίς πλαστικό μιας χρήσης φετινός Μύλος των Ξωτικών επιστρέφει με το “Θρύλο του Ιππότη των Χριστουγέννων”, μεταφέροντας ένα δυνατό οικολογικό μήνυμα για την προστασία της γής! Ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού των ξωτικών με τους αγαπημένους τους επισκέπτες που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο με ανεξίτηλα χρώματα στην μνήμη όλων!

Ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 3 Δεκεμβρίου 2021 και θα λειτουργήσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και ευχόμαστε να συναντηθούμε και πάλι όλοι μαζί στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και να ζήσουμε – σε ένα ασφαλές περιβάλλον – τη μαγεία των Χριστουγέννων που τόσο μας έχει λείψει.

 Ποτέ δεν είναι αργά για να σώσουμε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί.

Αλλάζουμε συνήθειες, προστατεύουμε το περιβάλλον!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia