Άνοιξε τις πύλες του το 2ο Trikala Street Food Festival! (φωτο & video)

Με μια υπέροχη συναυλία από το “δυνατό” συγκρότημα teasers άνοιξε η αυλαία του 2ου street food festival στον πολυχώρο του Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

4 ημέρες γεμάτες γεύσεις, αρώματα, συναυλίες και πολλές εκπλήξεις στο φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός σε ολόκληρη την Ελλάδα με ελεύθερη είσοδο. 

Το Trikala Street Food Festival 2019 φέρνει κοντά κοινό όλων των ηλικιών, μεταμορφώνει τον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου και δίνει ραντεβού για να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις. Από τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό αλλά και γλυκά, καφέδες, κοκτέιλ ή δροσερές μπύρες.

Εκτός από γεύσεις αναμένεται να γεμίσει με διασκεδαστικές δράσεις για όλους. Μουσική επιλογή από Dj’s όλη την ημέρα, συναυλίες και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και παρέα για 4 ημέρες με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας.

Ωράριο λειτουργίας: Πέμπτη 9 Μαΐου από 18:00 έως 23:59 Παρασκευή 10 Μαΐου από 18:00 έως 23:59 Σάββατο 11 Μαΐου από 12:00 έως 23:59 Κυριακή 12 Μαΐου από 12:00 έως 23:59

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia