Άσκηση ετοιμότητας της Π.Υ στο Υπεραστικό Κτέλ. (video όλη η επιχείρηση)

Το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων επαληθεύτηκε το πρωί σε άσκηση απεγκλωβισμού ατόμου από το υπόγειο πάρκινγκ του Υπεραστικού Κτέλ Τρικάλων.

Η διοίκηση του Υπεραστικού Κτέλ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, έδειξε από την αρχή μεγάλη προθυμία να εκτελεστεί η άσκηση της Π.Υ στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πυρόσβεσης.

Ο πύραρχος Αντώνιος Σπανός με τον πρόεδρο του Υπεραστικού Κτελ Βασίλη Τζατζάκη και τον Δημήτριο Νάνη general manager NANISECURITY

Το σενάριο προέβλεπε εκδήλωση πυρκαγιάς στο χώρο στάθμευσης (σε αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω του κλειστού χώρου),λιποθυμία εγκλωβισμένου στο αυτοκίνητο λόγω του καπνού.Έγινε χρήση του μόνιμου υδροδοτικού δικτύου του συγκοινωνιακού φορέα,χρήση θερμικής κάμερας,απαγωγέα καυσαερίων διακομιδή ασθενούς στο νοσηλευτικό ίδρυμα και χρήση απινιδωτή. Επίσης, στο σενάριο απεγκλωβισμού, ενεργό συμμετοχή είχε και το προσωπικό της NANISECURITY που φυλάσσει με υπευθυνότητα τα τελευταία χρόνια το σύνολο των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού Κτελ. Δείτε την εντυπωσιακή επιχείρηση στο σύνολο της!

Μάλιστα, η σύλληψη της ιδέας ανήκει στον κ. Δημήτριο Νάνη General Manager της εταιρείας security.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia