Έδωσαν τα ρέστα τους οι Τρικαλινοί αστυνομικοί – Κέφι και χαμόγελα στον ετήσιο χορό της Ε.ΑΣ.Υ Τ. (εικόνες& βίντεο)

Ένα ξεχωριστό γλέντι με ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα που μετέδιδε κέφι με παραδοσιακά ακούσματα και μοντέρνα λαικά τραγούδια απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο STAGE.

Ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Τ Γιάννης Αναγνώστου, ως άξιος οικοδεσπότης της υπέροχης βραδιάς που πραγματοποιήθηκε μετά από δυο χρόνια περιορισμών, καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους της αστυνομίας που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα και επισήμανε ότι τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ανέγερση ιερού προσκυνηταριού στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, όλους τους χορηγούς που στήριξαν τον ετήσιο χορό.

Ακολούθησε σε κλίμα συγκίνησης και χαράς η βράβευση των αστυνομικών που αποστρατεύτηκαν τα έτη 2021-2022 καθώς και των τέκνων αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις το 2021.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Μαυραγάνης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Αστέριος Μαντζιώκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Στέλιος Μπιλιάλης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό εξάροντας τους διοργανωτές της επιτυχημένης βραδιάς.

Τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων για τη γεμάτη ζωντάνια εκδήλωση κέρδισαν οι Γιάννης Αναγνώστου, Λάμπρος Μητσικός, Αριστοτέλης Σιακαβάρας, Βασίλης Καραλής και Βασίλης Ζύγρας.

Στον ετήσιο χορό επίσης παραβρέθηκε, o Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Θεσσαλίας ταξίαρχος κ. Βασίλης Καραΐσκος, ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Θανάσης Λιούτας, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Φόρης Ρόμπος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, ο πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής της ΝΔ Μικέλης Χατζηγάκης και η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ κα. Χρύσα Ντιντή.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εορταστική ατμόσφαιρα που επικράτησε στον ετήσιο χορό της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia