Έκλεψαν αυτοκίνητο στο Ζάρκο

Αυτοκίνητο, Διάρρηξη, Κλέφτης

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα άφηνε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι κι αυτό θα έβγαζε φτερά. Κι όμως συνέβη στο Ζάρκο την Κυριακή, με τον ιδιοκτήτη του, να βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Όπως κατέγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE ο ιδιοκτήτης άφησε το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο γνώριμο για εκείνο σημείο έξω από το σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος αντιλαμβανόταν ότι πέσε θύμα κλοπής, καθώς άγνωστος-οι, το είχαν παραβιάσει και το έκλεψαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η κλοπή αναφέρθηκε στην Αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και του αυτοκινήτου.

Το σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο θεωρείται πυκνοκατοικημένο στο χωριό, δυστυχώς όμως κανείς δεν κατάφερε να αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις μιας και οι άστατες καιρικές συνθήκες και τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό κρατούν τον κόσμο εντός των σπιτιών τους.

Λίγες ώρες αργότερα μετά την κλοπή του αυτοκινήτου στο Ζάρκο καταγγέλθηκε απόπειρα κλοπής αυτοκίνητου και στην κοινότητα των Ταξιαρχών.

krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia