Έκοψαν την πίτα τους οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Φαρκαδόνα ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Τρικάλων που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους συναδέλφους τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι, ως κλάδος.

Τις ευχές του στους συναδέλφους του έδωσε ο κ. Βαγγέλης Κωστίκας, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

«Είναι σημαντική η συνάντησή μας, ακόμη και μέσα από αυτή την απλή παραδοσιακή τελετή, που πάντα αναδείκνυε τις ευχές και τους πόθους μας, για έναν καλύτερο καινούργιο χρόνο. Δεν αρκούν όμως οι επιθυμίες μας, οι πόθοι μας και οι ευχές μας, χρειάζεται να βρισκόμαστε παρόντες σε κάθε πρόκληση και να αγωνιζόμαστε για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν ως κλάδο.», τόνισε ο κ. Κωστίκας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του έκανε μια σύντομη αναδρομή στο χρόνο που αφήσαμε πίσω μας αλλά και στις δράσεις του Συλλόγου για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους.

Ο κ. Κωστίκας δεν παρέλειψε να μεταφέρει τις ευχές του και στην πολιτική ηγεσία του Δήμου, ζητώντας να η δημοτική Αρχή κι όλους τους δημοτικούς συμβούλους να βρίσκονται δίπλα στους δημοτικούς υπαλλήλους, να συνεργάζονται για το καλό των ιδίων και όλων των δημοτών.
Φωτογραφικό υλικό: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia