Έκοψε πίτα με νέους στόχους ο Π.Σ. Νέων και Γονέων Ριζαριού, «Άγιος Γεώργιος»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ του Σαββάτου ο πολιτιστικός Σύλλογος Νέων και  Γονέων Ριζαριού, «Άγιος Γεώργιος», μέσα σε μία ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές, η οποία έγινε παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων φορέων, στο κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων ΠΟΛΙΤΕΙΑ, στην Αγία Κυριακή.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ζιώγας, με ευχές για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στο σύλλογο.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσόστομος, ενώ το ζεστό χειροκρότημα των Ριζαριωτών και των φίλων του συλλόγου, εισέπραξαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που χόρεψαν με καμάρι -φορώντας παραδοσιακές στολές- τους χορούς που διδάχθηκαν από την χοροδιδασκάλισσα Φωτεινή Τσαρουχά.

Παρόντες ήταν η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, όλα τα μέλη του συλλόγου, εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής και πολλοί εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia