Έλαβε δεσμεύσεις για το Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» ο πρόεδρος Χρήστος Μαυρογιάννης

Από …κόσκινο πέρασε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης προκειμένου να τους καταστήσει ενήμερους για το αθλητικό κέντρο Σκαμνιές και την προοπτική αναβάθμισης του μεσώ συγκεκριμένων παρεμβάσεων, με στόχο να είναι δυνατή η διεξαγωγή Βαλκανικών και γιατί όχι, Ευρωπαϊκών αγώνων.

Ο διεκδικητικός πρόεδρος εκμαίευσε τη δέσμευσή τους ότι το συγκεκριμένο αίτημα θα διαβιβαστεί μέσω των αρμόδιων φορέων στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να εξεταστεί.

Την ίδια τύχη είχε και η βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα που δέχθηκε το ασφυκτικό πρέσινγκ του πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Πηγής. Η ίδια διαβεβαίωσε τον Χρήστο Μαυρογιάννη πως θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου να εξεταστεί διεξοδικά.

Μια σαφώς θετική στάση για το μέλλον του αθλητικού κέντρου ώστε να αναβαθμιστεί και να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μελλοντική διεξαγωγή μεγαλύτερης εμβέλειας αγώνων. Ένα έργο ουσίας και ανάπτυξης με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία. Μακάρι…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia