Ένα βήμα πριν τις κάλπες, με γερές συμμαχίες σε όλο το νομό η Κατερίνα Παπακώστα

Ένα βήμα πριν τις κάλπες, με γερές συμμαχίες σε όλο το νομό η Κατερίνα Παπακώστα

Σύσσωμες οι τοπικές, περιφερειακές, αλλά και επιχειρηματικές «δυνάμεις» του νομού, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο πλευρό της Κατερίνας Παπακώστα, κατά την διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής της ομιλίας στο Μύλο Ματσόπουλου.

Η Υποψήφια βουλευτής, παρά την μεγάλη επιτυχία της συγκέντρωσης, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με πάνω από 3.000 τρικαλινούς να βρίσκονται στο πλευρό της, δεν εφησυχάστηκε και συνέχισε ακάθετη το έργο της, με επισκέψεις στα χωριά του νομού, αλλά και τοπικές υπηρεσίες.

«Υποσχέθηκα ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας, και φρόντισα να το τηρήσω στο ακέραιο. Τώρα, ζητώ για ακόμα μία φορά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της», ανέφερε, απευθυνόμενη στους κατοίκους της Φαρκαδόνας, αλλά και του Δήμου Μετεώρων. Αναφερόμενη στην ανάγκη συσπείρωσης των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας, η Υποψήφια Βουλευτής τόνισε πως δεν πρέπει να επιτραπεί καμία χαμένη ψήφος που θα δώσει χώρο στην ανάπτυξη παραληρηματικών ιδεολογιών που θα θέσουν σε κίνδυνο το κυβερνητικό έργο.

«Είναι υποχρέωση όλων μας, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας», συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως το εκλογικό αποτέλεσμα «δεν δίνει απλώς ψήφο εμπιστοσύνης σε μία παράταξη, αλλά στο ίδιο το μέλλον της χώρας».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia