Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Πύλης – Αποχώρησε ο Βαλάντης Τσιούτσιας (βίντεο)

Η τελευταία του έτους συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύλης σημαδεύτηκε από την αποχώρηση της παράταξης «Πύλη ΑΞΙΩΝ» μετά από ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα και τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντη Τσιούτσια.

Η θρυαλλίδα άναψε οταν ο Βαλάντης Τσιούτσιας ζήτησε να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο για τον λόγο που οι συνεδριάσεις του ΟΚΠΑΔ γίνονται δια περιφοράς και οχι δια ζώσης όπως συμβαίνει με την οικονομική επιτροπή.

Το κλίμα ηλεκτρίστηκε όταν το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πύλης απαντώντας στον κ. Τσιούτσια, που τον διέκοψε με την μπηχτή… «Κύριε Δήμαρχε μας κοροϊδευετε;» Φανερά ενοχλημένος ο Κώστας Μαράβας του απάντησε πως πρέπει να λειτουργεί με τους κανόνες του δημοτικού συμβουλίου και να απαντάει στη δευτερολογία του. «Αισθάνομαι οτι με κοροϊδεύεις ρε Δήμαρχε» αποκρίθηκε εκ νέου διαμαρτυρόμενος ο Βαλάντης… «Τι να σε κάνω… σε βρήκα μικρό και σε κοροϊδεύω, τι άλλο θέλεις να πω;» απάντησε αστειευόμενος ο Κώστας Μαράβας. Δείτε το βίντεο της έντασης και την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων Παναγιώτη Τσόλα, Κώστα Τσιαμπαλή και Δημήτρη Μάντζιο, όπως την κατέγραψε ο φακός του trikalafocus:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia