Έντονη Τρικαλινή παρουσία στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

«Η Ελλάδα αλλάζει, εμείς θα αλλάξουμε την αστυνομία» είναι το σύνθημα του 31ου Εκλογοαπολογιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα το διήμερο 30 & 31 Οκτωβρίου, με έντονη Τρικαλινή παρουσία.

Στη διάρκεια της συνεδριακής διαδικασίας αναδείχτηκαν δυο βασικές διεκδικήσεις του κλάδου, η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας και το μισθολόγιο.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά προήδρευσε του Πανελληνίου Συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ, ο Τρικαλινός Λάμπρος Μητσικός, με την ψήφο της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνέδρων, κατόπιν πρότασης του Προέδρου Γερακαράκου Γρηγορίου.
Στη φωτογραφία μαζί με τους εκλεκτούς Τρικαλινούς συναδέλφους – αντιπροσώπους Αναγνώστου Ιωάννη, Βασιλείου Δημήτριο, Καραλή Βασίλειο και Χαϊντούτη Παναγιώτη. Μαζί τους και ο Τρικαλινός Χύτας Κωνσταντίνος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αθηνών και αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ.

Οι Τρικαλινοί συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχες σε ενωτικό κλίμα και ευθυγραμμισμένοι με την Πανελλήνια Ομοσπονδία για την προάσπιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia