Έπαιξαν μπαλίτσα για να αποβάλλουν το άγχος των Πανελλαδικών

Αξέχαστη θα μείνει σε Τρικαλινούς μαθητές της Γ’ Λυκείου η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ παιδικών φίλων στο γήπεδο της Πηγής, ως σύντομη απόδραση από το άγχος της προετοιμασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων που επιβαρύνθηκε από την πρόσφατη καραντίνα.

Η πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Καραγκούνη, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι νεαροί μαθητές απόλαυσαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη τους…

Η σκέψη μου ήταν «θέλω 90′ από το χρόνο μου που ξεχνάω το όνομα μου» , από το νεαρό μαθητή Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ Κωνσταντίνο Καραγκούνη.

Η καραντίνα, η πίεση και το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων έχει απομακρύνει πολλους αγαπημένους φίλους…Όμως μ’ ένα τηλέφωνο ένα SMS όλοι είπαν διψασμένοι “ΝΑΙ, κανόνισε το και ερχόμαστε”. Έτσι το Σάββατο 16/05/20 το απόγευμα, στο γήπεδο της Πηγής δόθηκε ένας φιλικός αγώνας νοσταλγίας και αγάπης για το ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν και έδωσαν υπόσχεση για τον επόμενο αγώνα. Ο διοργανωτής Κωνσταντινος Καραγκούνης εύχεται από καρδιάς σε όλους καλή επιτυχία στις εξετάσεις, υγεία και καλή σταδιοδρομία σε όλους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Λαζαρίνα Νίκο, που αμέσως ανταποκρίθηκε και παραχώρησε το γήπεδο…

Τελικά οι νέοι έχουν οράματα…έχουν όρεξη και δίψα για ζωή και αθλητισμό.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia