Έτοιμες για προσφορά στον τόπο οι γυναίκες της Πιαλείας [εικόνες]

Σε οικογενειακή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Γυναικών Πιαλείας «Η Καλλιπάτειρα», έκοψε χθες το βράδυ την καθιερωμένη του βασιλόπιτα παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την ταβέρνα «Μητσιάκης».

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Φώτιος Κωτούλας, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε μία ηλεκτρική σκούπα, προσφορά του Συλλόγου και τυχερή της βραδιάς την κα Αλέκα Οικονόμου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Φανή Υφαντή, στον σύντομο χαιρετισμό της μαζί με τις ευχές της, αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του Συλλόγου για την χρονιά που πέρασε, αλλά και στις δράσεις που θα αναλάβει ο Σύλλογος για τη νέα που ξεκίνησε.

Στην συνέχεια το λόγο είχε ο χορός που καλά κράτησε μέχρι αργά…

Στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κ. Πατσιούρας, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Χαρά Καλιώρα, ο επικεφαλής της αντ/σης κ. Θεοδ. Χήρας, οι δημ. σύμβουλοι Λ. Οικονόμου και Ευθ. Ζάχος, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης κ. Χρ. Μπακάλης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας κα. Χριστίνα Ζορμπά, ο αντ/δρος του Ορειβατικού Συλλόγου Πιαλείας κ. Κ. Κανδύλης και ο πρόεδρος του Α.Ο. Πιαλείας κ. Τάσος Οικονόμου.

Φωτορεπορτάζ: Θανάσης Καλαντζής

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia