Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το χειμώνα στην Πύλη.

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης συνεδρίασε σήμερα, στις 11-12-2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην έδρα του Δήμου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Πύλης κου Κων/νου Μαράβα, με θέμα το Συντονισμό και την Εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας σε επίπεδο Δήμου στα πλαίσια της αντιμετώπισης των προβλημάτων, τα οποία πιθανόν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων – παγετού.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων κατά την χειμερινή περίοδο, καθώς και των ενεργειών για την πρόληψη των κινδύνων από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων στο Δήμο Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κος Κων/νος Μαράβας υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου και όλες οι Τοπικές Κοινότητες βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα για συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου και σε αυτήν την χειμερινή περίοδο να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα άμεσης επίλυσης των προβλημάτων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν o Aντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πύλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας Δήμου Πύλης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Τρικάλων, εκπρόσωπος ΣΜΥ, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Τρικάλων, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Τρικάλων, o Δ/ντής ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, εκπρόσωπος του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύλης, ο Δ/ντής του Κέντρου Υγείας Πύλης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Τρικάλων, η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου Δήμου Πύλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, και άλλοι εκπρόσωποι εμπλεκόμενων φορέων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia