Έτοιμος ο Κρεμμύδας: «Σαφώς και τον κερδίζουμε τον κ. Παπαστεργίου»

Σε συνέντευξη του σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Μάλλον θα κάνουμε την ολομέλεια το Σεπτέμβριο, περισσότερο λόγω συνθηκών.

Άκουσα για την απόφαση του κ. Παπαστεργίου για τη διεκδίκηση της 3ης του θητείας, εγώ θεωρούσα ότι θα άλλαζε πολιτικό μετερίζι, αλλά πιθανότατα θέλει μια 3η θητεία για να ολοκληρώσει τα έργα που έχει σχεδιάσει.

Εμείς δεν φοβηθήκαμε ούτε την προηγούμενη φορά, ούτε τώρα θα φοβηθούμε. Σαφώς και τον κερδίζουμε τον κ. Παπαστεργίου και γι αυτό είμαστε εδώ. Στην πρώτη φορά μπορεί να χρεωθεί πάνω μου και η απειρία, κάτι που τώρα δεν υπάρχει. Ξέρω τα προβλήματα του Δήμου, τις αδυναμίες του, την ανυπαρξία των έργων, καθημερινά τα βιώνω. Ο κ. Παπαστεργίου κάνει πολιτική καριέρα. Εγώ δεν είμαι καριερίστας πολιτικός, αγαπώ τον τόπο μου και γι αυτό προσπαθώ και μπήκα επικεφαλής μιας παράταξης για να προσφέρω.

Την επόμενη Πέμπτη υπάρχει προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο. Δηλώνω ευθέως ότι αν δεν γίνει δια ζώσης και ζητήσει ο Δήμαρχος να είναι πάλι με τηλεδιάσκεψη, η δική μας παράταξη θα απέχει. Δεν θέλουμε να μας γίνει συνήθεια η τηλεδιάσκεψη και η απουσία της φυσικής παρουσίας, γιατί κάπως ‘θαμπώνονται’ τα πράγματα με την τηλεδιάσκεψη. Θέλουμε να ασκούμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα από κοντά, προσεκτικά βέβαια. Χάθηκαν μέσα στην πανδημία, για το δικό μας Δήμο, μια σειρά από κουβέντες και συζητήσεις που θα έπρεπε να γίνουν σε μεγαλύτερη βάση.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia