Έτοιμο το νέο γραφείο της “Φλόγας” στα Τρίκαλα

Με κάθε επισημότητα και παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια του γραφείου της “Φλόγας”, επί της οδού Ηρώων Αλβανικού Μετώπου 32, πίσω απο το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρίκαλων.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης, Γαρδικίου και Πύλης κ.Αλέξιος Κανίνας ενώ το συντονισμό και την παρουσίαση της όμορφης εκδήλωσης έκανε η εθελόντρια της “Φλόγας” Τρικάλων κα. Χρύσα Κούζα, η οποία ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του νέου γραφείου στο Παράρτημα της Φλόγας στα Τρίκαλα, το οποίο θα στεγάζει τα όνειρα και τις δράσεις των εθελοντριών.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” Μαρία Τρυφωνίδου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας.

Ακολούθησε ξενάγηση των παρευρισκομένων στο νέο σπίτι της “Φλόγας” με την πληθώρα των λαμπάδων και Πασχαλινών δημιουργιών να διαδίδουν το μήνυμα της αγάπης και αισιοδοξίας.

Παραβρέθηκαν επίσης ο αναπληρωτής διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Ηλίας Τσιαούσης, ο Διοικητής του ΓΝΤ Κώστας Γρηγορίου, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του γραφείου της Φλόγας:

Συγκινητική η παρουσία των νεαρών αθλητών του ΑΠΣ Τρίκαλα, οι οποίοι στηρίζουν εθελοντικά το έργο της Φλόγας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia