Έφη Μπλατζώνη: Βολές κατά πάντων για το Κλειστό Γυμναστήριο

Όταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανακοίνωσε ότι θα κάνει Κλειστό Γυμναστήριο στο Δήμο Πύλης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας ρώτησε στο Δ.Σ. τον Δήμαρχο Πύλης ποιό σημείο θα υποδείξει για την ανέγερση του Κλειστού Γυμναστηρίου, το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο από κονδύλια της Ε.Ε. , και πρέπει να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Ο Δήμαρχος, απαντώντας, αναφέρθηκε σε τρία σημεία στην Πύλη:
α) στην ποτάμια ζώνη ( δίπλα στο Οικοτροφείο και το παλαιό γήπεδο Πύλης) .
β) στο χώρο που είναι το σημερινό γήπεδο Πύλης και
γ) στα σχολεία.
Και τα τρία σημεία που ανέφερε ο Δήμαρχος Πύλης, απαντώντας στην σχετική ερώτηση του επικεφαλής του ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ ΘεόδωρουΧήρα ,τα άκουσε ο επικεφαλής της ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΩΝ Βαλάντης Τσιούτσιας και τα γνωρίζει.
Γνωρίζει και ο Κώστας Μαράβας και ο Βαλάντης Τσιούτσιας ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα προαναφερθέντα σημεία δεν πληρεί τις προδιαγραφές που θέτει το χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. πρόγραμμα.
Είναι λοιπόν τυχαίο το ότι ο Περιφερειάρχης δεν μπήκε σε ονοματολογία;
Ανακοίνωσε Κλειστό Γυμναστήριο στο Δήμο Πύλης.
Αν λοιπόν υπάρχει ο χώρος που απαιτείται, για την ανέγερση του Κλειστού Γυμναστηρίου στην έδρα του Δήμου θα γίνει στην Πύλη, διαφορετικά θα γίνει εκεί που…υπάρχει χώρος!
Η παράταξη ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ, από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την βελτίωση των συνθηκών σε ολόκληρο το Δήμο Πύλης ανεξαιρέτως. Μακριά από τοπικισμούς και διαχωριστικές γραμμές γνωρίζει τα προβλήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων και της δημοτικής ενότητας Πύλης, θέτοντας μάλιστα θέμα στο ΔΣ κατασκευής έργου αποχέτευσης στην Πύλη.
Με το βλέμμα στο μέλλον, σχεδιάζουμε το παρόν, για το καλό όλων των δημοτών Πύλης.

Έφη Μπλατζώνη Δημοτική Σύμβουλος Πύλης

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia