Έφτασαν στο Δ.Σ. Διασέλλου οι οικίσκοι για τους μαθητές

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η εγκατάσταση οικίσκων για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Διασέλλου.

Οι οικίσκοι τοποθετήθηκαν στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου και θα χρησιμοποιηθούν ως διδακτήρια με την επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου.

Επί ποδός βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Δήμος Φαρκαδόνας και κοινότητα Διασέλλου για την έλευση των οικίσκων που θα στεγάσουν τις ανάγκες νηπίων και μαθητών της κοινότητας. Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE», επιβεβαιώνοντας και ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, οι οικίσκοι μεταφέρθηκαν στο χωριό το πρωί της Κυριακής, παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή και του προέδρου κ. Ευθυμίου Μακρή. Στο Διάσελλο παρέστη και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Οι οικίσκοι τοποθετήθηκαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου και αναμένεται να φιλοξενήσουν με το άνοιγμα των διδακτηρίων μετά τις διακοπές του Πάσχα τους μαθητές του χωριού.

Krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia