Ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τον Δήμο Φαρκαδόνας για να έχει τον δικό του βουλευτή στην επόμενη Βουλή.

Κάθε επίσκεψη του Θανάση Λιούτα, στον δήμο Φαρκαδόνας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δημιουργούσε ένα πανηγυρικό κλίμα, με τους κατοίκους εκεί να διακατέχονται από μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, που ένας συντοπίτης τους βρίσκεται στο κατώφλι του ελληνικού κοινοβουλίου.

Οι δημότες της Φαρκαδόνας αναγνωρίζουν στον Θανάση Λιούτα ότι σταθερά υπερβαίνει τους διαχωρισμούς, τις εντάσεις και τις αντιδικίες, οι οποίες μάλιστα κατά πολύ ταλάνισαν την περιοχή το προηγούμενο διάστημα και ότι μάχεται για την πραγματική ευημερία του τόπου. Του αναγνωρίζουν μάλιστα ότι, σε αντίθεση με άλλους πολιτευτές, δε φοβήθηκε κανένα κόστος, αλλά αγωνίστηκε σκληρά, ώστε να υπάρξει μια ημέρα πραγματικής ενότητας στον τόπο αυτό. Η περιοχή της Φαρκαδόνας ήρθε η ώρα μετά από πολλές δεκαετίες να αποκτήσει το δικό της εκπρόσωπο στην επόμενη Βουλή.

Ταυτόχρονα, στην Οιχαλία, περιοχή, στην οποία δραστηριοποιούνται πάρα πολλοί επιχειρηματίες και από την οποία προέρχονται πάρα πολύ άνθρωποι που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και εκεί διέπρεψαν επιχειρηματικά, του αναγνωρίζουν την ακρίβεια με την οποία προσεγγίζει τα οικονομικά θέματα και την ευστοχία με την οποία εστιάζει στα κρίσιμα προβλήματα. Στις επισκέψεις του, σε όλες τις περιοχές του δήμου Φαρκαδόνας, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια καλύτερη ημέρα για τον τόπο μας, για όλους τους ανθρώπους της παραγωγής, τόσο για τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο, όσο και για τους επαγγελματίες της αγοράς. Η κρίση, υπογραμμίζει, ο κ. Λιούτας στέγνωσε τον τόπο, αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει με την ερχόμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia