Αγιασμός Μορφωτικού Συλλόγου Δενδροχωρίου “Το θεμέλιο” (φωτ.)

Με πολλά χαμόγελα και πρόδηλη τη διάθεση για πολυεπίπεδη πολιτιστική δράση, τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Δενδροχωρίου Το θεμέλιο, πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα χορευτική και πολιτιστική χρονιά.


Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Γρηγόριος και ευχήθηκε καλή χορευτική χρονιά με υγεία και πίστη στην παράδοση.

Η πρόεδρος του συλλόγου Φανή Γκαντζιού καλωσόρισε τα μέλη του συλλόγου, ευχήθηκε υγεία και καλή συνεργασία και αναφέρθηκε στις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου, όπως το Disko party που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στο beerbar και η παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή που γίνεται εδώ και χρόνια για όλα τα παιδιά του Δενδροχωρίου.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν η βουλευτής της Ν.Δ Κατερίνα Παπακώστα, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Άκης Αναστασίου και η πρόεδρος του χωριού Ντάκου Γιάννα καθώς και το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας. Μάλιστα η πρόεδρος μετέφερε και μια ευχάριστη είδηση που έχει να κάνει με την ακαδημία ποδοσφαίρου Καλλιδένδρου-Σαραγίων, στην οποία θα προπονούνται τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, στο γηπεδο του χωριού, χωρίς οικονομική επιβάρυνση!

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Δενδροχωρίου “Το θεμέλιο” είναι ένας από τους πιο ιστορικούς Συλλόγους του Νόμου Τρικάλων. Συμπληρώνει 40 χρόνια “ζωής” και συνεχίζει δυναμικά τις Δραστηριότητες του στα πολιτιστικά Δρώμενα του χωριού.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia