Αγιασμός στο ημιορεινό Ξυλοπάροικο με στήριξη του Δ. Τρικκαίων  στη σχολική κοινότητα

Στο ημιορεινό Ξυλοπάροικο του Δήμου Τρικκαίων, των 4 μαθητών και μαθητριών, παρέστη για τον αγιασμό ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας. Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, εμπράκτως ο κ. Λάππας μετέφερε το μήνυμα της στήριξης του Δήμου σε κάθε σχολική κοινότητα και διδακτήριο, είτε αυτό βρίσκεται στο κέντρο των Τρικάλων είτε σε πιο απομακρυσμένες περιοχές.


Στο αγιασμό παρέστησαν λίγοι: οι 4 μαθητές/τριες, οι γονείς τους, ο πρόεδρος του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας κ. Νίκος Τζερεμές. Οι τάξεις στις οποίες φοιτούν τα μικρά παιδιά είναι η Α, η Γ, η Δ και η Ε.
Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Λάππας ευχαρίστησε τον διευθυντή του μονοθέσιου σχολείου κ. Χρήστο Κούτσια για την προσφορά του. Επίσης τόνισε τη σημασία της στήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε κάθε άκρο του Δήμου, καθώς και τον ρόλο του σχολείου στις μικρές αριθμητικώς κοινωνίες.
Ακολούθως ο αντιδήμαρχος Παιδείας παρέδωσε δώρα εκ μέρους του Δημάρχου και του Δήμου Τρικκαίων: σχολικές τσάντες, σχολικό υλικό και βιβλία.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia