Αγοραστός από Τρίκαλα: Τα μεγάλα έργα μέσω ΕΣΠΑ που βελτιώνουν την καθημερινότητα μας

Μια εξόχως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με θέμα « Eu Changes Thessaly» πραγματοποιηθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μύλο Ματσόπουλου με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στόχος της εκδήλωσης ειναι ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τα μεγάλα έργα που έγιναν στη Θεσσαλία μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και η προβολή του αντίκτυπου τους στην καθημερινότητα των πολιτών της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων, της Καρδίτσας και των Σποράδων.

Το «Eu Changes Thessaly» είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας και δράσεων που στόχο έχει την επίτευξη περαιτέρω αναγνωρισιμότητας για τα έργα που συχγρηματοδοτούνται στην Θεσσαλία από την Πολιτική της Συνοχής μέσω του ΕΣΠΑ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε σε κρίσιμα έργα που οφείλουν τη ύπαρξη τους στην Ε.Ε, όπως ο δρόμος Τρικάλων – Λάρισας και ο ΧΥΤΑ για τη Δυτική Θεσσαλία. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, κάνοντας αναφορά στην Ευρώπη που μας ενώνει, που αλλάζει τις πόλεις μας, που βελτιώνει τις ζωές μας.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Γακόπουλος και Θανάσης Τσιάρας, η αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Βασιλένα Μητσιάδη και η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά, αλλά και οι υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι Ειρήνη Καρρά και Παναγιώτα Μανταλιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με το Ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων “Fortissimo”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia