Αγωνία ενόψει χειμώνα για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας – Κρίσιμη συνεδρίαση στην Πύλη (Βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο Δημαρχείο της Πύλης, η κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας και του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τα μέλη της ομοσπονδίας από όλη τη Θεσσαλία και τον πρόεδρο Χρήστο Μπλουγούρα, τόνισε την άριστη συνεργασία με τα μέλη του τοπικού εμπορικού συλλόγου και έκανε λόγο για δύσκολο χειμώνα που έρχεται προτρέποντας τους παριστάμενους να «σφίξουν τα χέρια» γιατί η πραγματική οικονομία είναι δύσκολη.

Την έναρξη των εργασιών χαιρέτισε ο οικοδεσπότης πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Ανδρέας Αδαμόπουλος, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνεδρίαση της ομοσπονδίας στην Πύλη.

Η ατζέντα της συνεδρίασης περιελάβανε αρκετά θέματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο τον εμπορικό κόσμο, με κυρίαρχα την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και την πρόσβαση στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματικότητα , όπως η ανακοίνωση της εγκατάστασης εργολάβου στη Μεσοχώρα.

Στην κάμερα του trikalafocus μίλησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας Χρήστος Μπλουγούρας:

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση στο Δημαρχείο της Πύλης:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia